Kylmä tartarkastike paistetulle kalalle

Tepon helppo, kylmä tartarkastike paistetulle kalalle

  • 1 prk ranskankerrmaa tai kermaviiliä (kevyempi kastike)
  • ripaus Maldon-merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • hiukan hienoa sokeria
  • (sitruunanmehua)
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl makeata sinappia
  • 1 rkl soijaa
  • hienoksi hakattua suolakurkkua maun mukaan

Aloita ruoanlaitto sekoittamalla kylmä tartarkastike kalalle.

Sekoita purkkiin ranskankermaa tai kermaviiliä, ripaus Maldon-suolaa, mustapippuria, hiukan sokeria, (sitruunanmehua) chilikastike, makea sinappi ja soija. Lisää hienoksi hakattu suolakurkku. Tarkista maku.

Tämä helppo kylmä tartarkastike sopii varsinkin lohiperhosille.

Kastike on riittoisa. Mikäli teet ranskankermasta kastikkeen, on se kiinteämpi (normaali ranskan- kerma 28% rasvaa = kiinteämpi, hyla-versio 15% rasvaa = juoksettuu helpommin). Kaikkein keveimmän ja vähärasvaisimman tartarkastikkeen teet kermaviilistä.

Viimeksi päivitetty (29.05.2011 17:05)